Rubber vloer van Cowrubber

Het Product

De basis voor de welzijnsvloer voor uw koe

Mijnbouw vraagt om ijzersterke rubberen transportbanden, maar ook deze banden worden vervangen. Dan hebben ze echter nog meer dan voldoende kwaliteit voor een tweede leven als rubber vloer voor melkvee.

 

De basis van een rubber vloer

​Een Cowrubber vloer wordt gemaakt van ijzersterke en hoogwaardige rubberen mijnbouw banden. In de mijnbouw wordt gewerkt met rubberen transportbanden, ​maar ook deze transportbanden worden vervangen. Na gebruik in de mijnbouw hebben de transportbanden nog meer dan voldoende kwaliteit voor een tweede leven. Door de mijnbanden te profileren zijn zeer geschikt als rubber vloer (loop rubber) voor de agrarische sector.

Van Mijnbanden naar Cowrubber

De ‘mijnbanden’ zijn 28 tot 35 mm dik. Diverse staaldraden in de onderste 14 mm geven het rubber een enorme sterkte. Een garantie voor een lange levensduur. De zachte pure rubberen bovenlaag is meer dan voldoende dik om een strak profiel in aan te brengen. Tot wel 12 mm diep. Er zijn verschillende profielen mogelijk. Het ruitprofiel wordt in de melkveehouderij het meest toegepast.

Een rubber vloer: “De zwarte loper voor koeien”

Een gladde vloer zorgt voor problemen in de stal. Dat is dankzij Cowrubber voorgoed verleden tijd. Een geprofileerde rubber vloer in de stal, geeft de koeien een zachte ondergrond waar ze comfortabel op lopen. Het diepe profiel in de rubberen vloer zorgt voor goede grip. Ook wanneer de stalvloer met mest is bevuild. Dit maakt het looprubber voor melkvee de ideale welzijnsvloer! Lees meer…

Resultaat:

Nooit meer een gladde stalvloer,
Minder problemen met het beenwerk,
Een beter welzijn voor koe en boer
Beter presterende koeien.

Toepassingen van een rubberen vloer:

 Stalvloer
Afkalfstal
Wachtruimte
Veekar
Koetunnel
Brug
Bij renovatie mogelijkheid voor een emissie arme vloer (RAV BWL2021.07)

Waarom Cowrubber?

​De beste oplossingen komen uit de praktijk.​ Twee veehouders bedachten samen hoe ze het probleem van gladde stalvloeren konden aanpakken. Door te kijken, na te denken, te proberen en door te zetten. En natuurlijk door boerenslimheid te gebruiken. Resultaat is een product waar ze tal van collega’s blij mee maken. Lees meer… of

Neem vrijblijvend contact op
 
 
 • Uitstekende grip

  Door de profilering in de rubbermat wordt het rubber zacht en indrukbaar voor uw koeien. Daardoor, ongeacht het weer, altijd een uitstekende grip voor uw koeien. Ook zeer geschikt voor oplopende wachtruimtes.

 • Emissie arme vloer

  Bij renovatie biedt Cowrubber ook de mogelijkheid voor een emissie arme vloer.

 • Lange levensduur

  Door de hoge eerste kwaliteits rubbermat met staaldraad inlage is de Cowrubbermat slijtvast en gaat levenslang mee!

 • Gunstige prijs/kwaliteit verhouding

  Een investering die zich altijd terugbetaalt. Zeker in combinatie met de lange levensduur en de betere prestaties van uw koeien.

 • Verplaatsbaar

  De zware Cowrubber matten komen op rol. Door hun gewicht blijven ze eenvoudig op hun plek liggen. Cowrubber wordt ook veel gebruikt voor koepaden in het land.

 • Van A tot Z

  Cowrubber regelt alles: van A tot Z. Van advies t/m de installatie door onze ervaren krachten.

 

Video: het bewijs

Uw koeien dansen voortaan in de stal!

Veel boeren gingen u voor

Boeren zien het liefst met eigen ogen of iets werkt, dat weten we. Cowrubber realiseerde al veel projecten, we laten ze graag zien.

Bekijk gerealiseerde projecten

Cowmach mestschuiven

Cowrubber kan niet zonder een goede mestschuif. Cowmach biedt de juiste oplossing, net zoals ze ook voor andere typen stalvloeren een goede mestschuif levert.

Cowrubber

De welzijnsvloer voor koe en boer

06 302 84 280

Neem vrijblijvend contact met ons op