Het product

Cowrubber is de beste vloer voor iedere koeienstal

Een gladde of versleten vloer zorgt voor problemen in de stal. Dankzij een Cowrubber vloer is dat voorgoed verleden tijd. Met onze geprofileerde rubberen vloer in de stal, geeft u de koeien een zachte ondergrond waar ze comfortabel op lopen. Hierdoor heeft de koe meer grip, comfort en stabiliteit in de stal.

Het diepe profiel in de rubberen stalmatten zorgt voor goede grip en door het unieke profiel ook voor zeer goede demping. Dit maakt het looprubber voor melkvee de ideale welzijnsvloer!

COWRUBBER VIDEO

Voordelen stalvloer van Cowrubber

Met een stalvloer van Cowrubber zorg je voor meer comfort voor de koeien. Naast een rubberen stalvloer zijn de rubberen matten van Cowrubber ook geschikt voor loopgangen, wachtruimtes of de melkstal. Wij zorgen voor de juiste bewerking en verwerking en plaatsen alles op maat.

Cowrubber is de allerbeste oplossing bij renovatie van de stalvloer.

Deze rubberen stalvloer zorgt voor een goede grip wat zorgt voor een veiligere stalvloer. De stalvloeren zijn ook geschikt wanneer je gebruik maakt van een mestschuif. Daarnaast zorgt een stalvloer van rubber voor een betere gezondheid van de poten.

Door gebruik te maken van een rubberen stalvloer zorg je voor minder lawaai in de stal. Een rubberen stalvloer van Cowrubber zorgt voor een goede grip, stabiliteit en comfort voor de koeien.

Lange levensduur

Cowrubber wordt gemaakt van zeer sterk rubber van maar liefst 30mm tot 35mm dik. De groeven zijn ongeveer 10mm diep. Daarnaast bevatten de stalmatten een kern van staaldraad, hierdoor behoudt de vloer zijn stevigheid en vorm een mensenleven lang. De bewerking van de vloer wordt gedaan met speciale machines. Door de diepe groeven kan het rubberen materiaal flexibel bewegen, wat het lopen voor de koe aangenaam maakt.

Ook geschikt als weidepad

Dit flexibele pad bied de mogelijkheid om tijdelijke of permanente looppaden aan te leggen voor melkkoeien i.v.m. akkerbouw of robot melken.

Ook als emissie arme stalvloer

Met onze aflopende ondervloer is het ook mogelijk een emissie arme Cowrubber stalvloer te bouwen. De rubberen ondervloer ligt onder een afschot van 2%. Hierdoor kunnen urine en mest gescheiden worden afgevoerd.

De code voor de certificering van de vloer is RAV BWL2021.07. 

Mest monovergisting

We hebben ruime ervaring met het dicht leggen van roostervloeren. Verse mest is nodig voor een hoge gasopbrengst. We kunnen met Cowrubber van uw roostervloer een vloeistofdichte vloer maken, zodat u dagverse mest heeft.  

 

hoge kwaliteit rubber

De unieke samenstelling van Cowrubber is nergens anders verkrijgbaar. Ruim 30-35mm dik rubber met een kern van staaldraden. Een eenmalige investering, maar kwaliteit voor het leven.

minder ongevallen

Door het slimme profiel en de hoge kwaliteit van het rubber heeft de koe veel meer grip bij het lopen. Hierdoor glijden de koeien minder snel uit en neemt de kans op ongevallen aanzienlijk af.

offerte aanvragen