Looprubber op de stalvloer

Rubber vloer in de stal

Nooit meer een gladde stalvloer!

Een gladde vloer zorgt voor problemen in de stal. Dankzij een dichte vloer van rubber is dat voorgoed verleden tijd. Een geprofileerde rubberen vloer in de stal, geeft de koeien een zachte ondergrond waar ze comfortabel op lopen. Hierdoor heeft de koe meer grip, comfort en stabiliteit in de stal.

 

Het diepe profiel in de rubberen vloer zorgt voor goede grip. Ook wanneer de stalvloer met mest is bevuild. Dit maakt het looprubber voor melkvee de ideale welzijnsvloer!

Rubberen stalvloeren: “De voordelen”

Met een stalvloer van rubber zorg je voor meer comfort voor de koeien. Naast een rubberen stalvloer zijn de rubberen matten van Cowrubber ook geschikt voor loopgangen, wachtruimtes of de melkstal. Een rubberen stalvloer zorgt voor een goede grip wat zorgt voor een veiligere stalvloer. Deze stalvloeren zijn ook geschikt wanneer je gebruik maakt van een mestschuif. Daarnaast zorgt een stalvloer van rubber voor een betere gezondheid van de poten.

Door gebruik te maken van een rubberen stalvloer zorg je voor minder lawaai in de stal. Een rubberen stalvloer van Cowrubber zorgt voor een goede grip, stabiliteit en comfort voor de koeien.

Voordelen van een rubberen vloer:

 Meer Comfort
Meer Grip
Veiligere Stalvloer
Geschikt voor een mestschuif
Minder lawaai in de stal

Interesse in een rubberen stalvloer of wil je meer weten over de toepassingen van Cowrubber?

Neem vrijblijvend contact op
 
 
 • Uitstekende grip

  Door de profilering in de rubbermat wordt het rubber zacht en indrukbaar voor uw koeien. Daardoor, ongeacht het weer, altijd een uitstekende grip voor uw koeien. Ook zeer geschikt voor oplopende wachtruimtes.

 • Emissie arme vloer

  Bij renovatie biedt Cowrubber ook de mogelijkheid voor een emissie arme vloer.

 • Lange levensduur

  Door de hoge eerste kwaliteits rubbermat met staaldraad inlage is de Cowrubbermat slijtvast en gaat levenslang mee!

 • Gunstige prijs/kwaliteit verhouding

  Een investering die zich altijd terugbetaalt. Zeker in combinatie met de lange levensduur en de betere prestaties van uw koeien.

 • Verplaatsbaar

  De zware Cowrubber matten komen op rol. Door hun gewicht blijven ze eenvoudig op hun plek liggen. Cowrubber wordt ook veel gebruikt voor koepaden in het land.

 • Van A tot Z

  Cowrubber regelt alles: van A tot Z. Van advies t/m de installatie door onze ervaren krachten.

Cowrubber

De welzijnsvloer voor koe en boer

06 302 84 280

Neem vrijblijvend contact met ons op